Goede nazorg is bij ons van groot belang

Enige weken geleden kwam een grote klant uit de regio Hamburg bij ons met een probleem. Een aantal softshell jacks hadden kapotte ritsen en waren daardoor onbruikbaar. Wij hebben deze ritsen direct vervangen maar vonden het wel vreemd. Wij gebruiken deze ritsen van Europese oorsprong al vele jaren, en zetten die in bij diverse klanten en nooit eerder zijn er problemen geweest.

De wasserij van onze klant gaf aan dat dit probleem niet bij hen lag. Echter, wij hadden het idee dat dit wel het geval zou kunnen zijn. Om dit te onderzoeken hebben wij onze  partner/adviseur Vaassen textile consultancy ingeschakeld. Zij zijn hèt onafhankelijke adviescentrum op gebied van beschermende kleding. In hun laboratoria hebben ze microscopisch onderzoek gedaan naar de staat van de ritsen. De uitkomst was dat de ritsen te heet zijn geweest tijdens het droogproces waardoor vervorming van de spiraal is opgetreden. Op de foto is links een vervormde rits te zien en rechts een nieuwe. Je kunt duidelijk zien dat deze delen niet meer als een spiraal in elkaar passen.

Dus wat hebben wij gedaan?
Wij zijn samen met de klant en het rapport van Vaassens naar de wasserij gegaan. Daardoor zijn zij een onderzoek gestart met een aantal producten. En vervolgens hebben ze hun industriële droogproces zodanig aangepast dat het probleem voorkomen wordt.

ONZE SERVICE GAAT VERDER DAN ALLEEN ADVISEREN TIJDENS DE VERKOOP

De klant blij, wij blij!

www.optimaalzichtbaar.nl