Het Crings-huis: ons pand in textielstad Enschede

Een veelzijdig pand, precies geschikt voor Crings. Dat is het gebouw van waaruit we dagelijks werken. we noemen het ook wel ons thuis, of beter: het Crings-huis. En dat huis staat natuurlijk in Enschede, de stad die van oudsher zo met de textielsector verweven is. Een stad waar wij ons thuis voelen.

We willen u graag meer vertellen over ons bedrijf en ons werk, over onze producten en onze werkwijze. En dat kunnen we het best doen door u mee te nemen met een rondje door het Crings-huis. Dat is immers de plek waar alles gebeurt. Hier regelen we de juiste veiligheidskleding voor onze klanten, van offerteaanvraag tot uiteindelijke distributie.

Ons Kantoor: hier begint het

Van het eerste contact met nieuwe klanten, het opnemen van bestellingen voor bestaande relaties tot het ontwerpen en bestellen van nieuwe kleding bij onze fabriek in Tunesië: ons kantoor is het centrale punt van onze dienstverlening.

Onze administratie is hier en we ontwikkelen hier nieuwe producten. Waarbij we natuurlijk altijd rekening houden met de regels die er gelden in uw branche.

Onze showroom: passen, meten en uitzoeken

Net als bij een kledingzaak waar u uw privékleding koopt, kunt u bij ons uw bedrijfskleding ook komen bekijken, voelen en passen. In onze showroom in Enschede hebben we voorbeelden van zowel standaard pakketten als van klantspecifieke kledingstukken. Daarnaast hebben we talloze samples van stoffen en andere materialen, zodat u een goede indruk van de mogelijkheden krijgt.

Uiteraard helpen onze specialisten u met uitgebreid advies. We kijken niet alleen naar comfort en pasvorm van de kledingstukken, maar bovenal ook naar de veiligheidsregels. Een kledingstuk kan nog zo mooi zijn qua kleur, het moet vooral ook veilig zijn en voldoen aan de voorschriften die in uw branche gelden.

Met onze showroom komen we trouwens ook graag naar u toe. Met plezier gaan we op pad met een selectie van artikelen uit ons assortiment, zodat u op locatie kunnen voelen en kijken en wij advies kunnen geven. Dat scheelt u een hoop tijd!

Binnenkort, in een volgend artikel zullen we u meer vertellen over het magazijn en onze eigen productie.