Crings: specialist in kleding voor hulpverleners

Meer dan 20 jaar ervaring in kleding voor hulpverleners, dat is Crings uit Enschede. Drijvende kracht achter Crings is Gerrit Jan Elshof. Hij kent niet alleen alle regels en voorschriften rondom kwalitatief hoogwaardige kleding, hij weet ook de weg bij Europese fabrikanten om de beste kwaliteit materialen bijeen te brengen waaruit de kleding wordt samengesteld. Van speciaal geselecteerd textiel voorzien van Europese certificaten voor zichtbaarheid en waterdichtheid tot kwalitatief hoogwaardige knopen en ritsen.

 

Gegarandeerde leverbetrouwbaarheid, bewezen kwaliteit

Crings ontwikkelt en produceert alle gecertificeerde kleding zelf. Alleen op deze manier kunnen we de kwaliteit garanderen die u van ons vraagt. We leveren aan vele organisaties en bedrijven in Nederland en Duitsland en gaan daarbij zo mogelijk altijd voor een duurzame en langdurige relatie.

Onze klanten – gerenommeerde hulpdiensten in binnen- en buitenland, maar ook private ondernemingen, overheidsinstellingen en wasserijen – waarderen ons vanwege de leverbetrouwbaarheid en de kwaliteit van onze producten.

 

Flexibel maatwerk voor iedere klant

We leveren iedere klant een op maat gemaakt pakket kleding: jassen, broeken en bovenkleding. Dat we al bij relatief kleine hoeveelheden op klantspecificatie leveren, maakt ons onderscheidend in de markt. Dat we daarbij ook nog eens snel handelen, zorgt voor het extra pluspunt waarom opdrachtgevers steeds weer bij ons aankloppen.

U wilt geen zorgen over de kwaliteit van uw kleding? U wilt zaken doen met een flexibel, betrouwbaar en ervaren bedrijf? Crings helpt u graag. Neem contact met ons op, we horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

 

Certificaten

Een groot deel van onze kleding is gecertificeerd overeenkomstig verschillende Europese normen. De meest bekende zijn de ISO EN 20471 (zichtbaarheid) en de EN 343 (waterdicht en ademendheid). Voor deze gecertificeerde artikelen is een gebruikersinstructie voorhanden en hebben wij ook een conformiteitsverklaring afgegeven. Hieronder vind u die informatie voor de verschillende artikelen.

Gebruikersintructie
CR 130
CR 750 GERO
CR 330
CR 330 GERO
CR 132
CR 130