De voordelen van Crings

U bent op zoek naar een leverancier voor uw veiligheidskleding? Dan is Crings de naam die u moet onthouden. Hieronder leggen we u graag uit waarom u voor de kleding van uw medewerkers probleemloos voor Crings kiest. Wij zijn graag uw eerste hulp voor kleding voor bijvoorbeeld transportmedewerkers, medewerkers van luchthavens, plantsoendiensten, wegwerkers of andere gemeentelijke diensten. Maar met evenveel enthousiasme leveren we kleding met zichtbaarheidscertificaat EN20471 voor EHBO-diensten, het Rode Kruis of andere medische hulpverleners.

VOORDEEL 1: Eigen productie: gegarandeerde levering

Al onze gecertificeerde kledingstukken stellen we niet alleen zelf samen, we produceren ze ook zelf. Normaal gesproken produceren we in Tunesie maar als dat qua levertijd niet kan hebben we ook mogelijkheden in Slowakije en zelfs in Enschede.

Het voordeel van deze manier van werken is, dat we levering kunnen garanderen. We zijn niet afhankelijk van het al of niet vol zijn van een container, zoals bijvoorbeeld bij transport vanuit het Verre Oosten nog wel eens voorvalt. Onze producten uit Tunesië komen gegarandeerd iedere week aan in Marseille. Van daaruit transporteren we ze naar ons hoofdkantoor in Enschede, of rechtstreeks naar onze klant. Bij Crings krijgt u niet te maken met levertijden van zes weken of langer; Crings levert voor vaste klanten zeker binnen een week en desgewenst zelfs nog sneller.

VOORDEEL 2: Europese leveranciers

Wij werken uitsluitend met Europese leveranciers. Daardoor weten we niet alleen zeker dat al onze kleding aan de Europese voorschriften en eisen voldoet, ook kunnen we zo de kwaliteit garanderen en optimaal waarborgen.

VOORDEEL 3: Jarenlange ervaring

Gerrit Jan Elshof heeft jarenlange ervaring in de textielbranche en weet alle ins en outs als het gaat om veiligheidskleding. Zo weet hij precies aan welke eisen kleding moet voldoen Of het nu om waterdichtheid of om zichtbaarheid gaat: Gerrit Jan adviseert u professioneel en deskundig en vertelt u ook eerlijk als iets niet kan.

Daarnaast zijn onze jassen en broeken bijvoorbeeld voorzien van praktische zakken en andere functionele eigenschappen om de professional optimaal van dienst te zijn. Denk daarbij aan pennenzakken op de juiste plaats, plekken om notitieboekjes op te bergen en speciale napoleonzakken met rits.  En het draagcomfort is uitstekend en op de praktijk ingericht. Alle ontwerpen bespreken we tot in detail met de mensen die de kleding gaan dragen: de professionals.

VOORDEEL 4: Hoogwaardig gecertificeerd

Alle kleding voor hulpverleners die Crings levert, voldoet aan de Europese eisen. Zowel qua zichtbaarheid (de drager van de kleding is zowel in het donker als overdag goed zichtbaar met de noodzakelijke reflectoren) als waterdichtheid. U kunt erop vertrouwen dat een Crings-outfit – van jack tot broek – optimaal op de praktijk is toegespitst.

VOORDEEL 5: Flexibele pakketten

U kunt bij ons terecht voor een complete en gecertificeerde outfit voor de professional, maar ook voor accessoires en andere toebehoren. Ook als u bijvoorbeeld alleen onze kwalitatief hoogwaardige jassen van ons wilt afnemen, verwelkomen wij uw order met plezier. Ook leveren we (bijpassende) polo’s, sweatshirts, fleecejacks en softshelljassen.

Vanzelfsprekend kunnen we bij een personeelswisseling of -uitbreiding uiterst snel handelen: zo nodig houden we kleding voor u op voorraad in Enschede.

VOORDEEL 6: Bedrukken en borduren

Wilt u uw logo, de naam van de drager of andere gegevens op standaard veiligheidskleding hebben staan? Dan kunnen we dat snel voor u regelen. We kunnen de kleding zowel voor u bedrukken als borduren. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

VOORDEEL 7: Oók voor kleine partijen

Crings is blij met iedere opdracht. We nemen iedere aanvraag dan ook even serieus. Júist voor kleinere partijen kunnen wij een meerwaarde bieden, doordat we standaard kleding uit voorraad kunnen leveren. En heeft u speciale wensen? Ook daarin zijn we heel flexibel.